-->

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ САЙТУ

psyholog-lviv.com.ua

Дана Політика розроблена на виконання вимог Регламенту 2016/679 Європейського парламенту та Ради ЄС від 27.04.2016 «Про захист фізичних осіб при обробці персональних даних та про вільний рух таких даних, а також про скасування Директиви 95/46/ЄС» (Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation)), надалі за текстом – GDPR, та Закону України «Про захист персональних даних».

В цьому документі вжито наступні терміни:

Сайт – автоматизована інформаційна система, доступна в мережі Інтернет за мережевою адресою psyholog-lviv.com.ua .

Оператор – юридична або фізична особа, що має доступ до адміністрування сайту.

Користувач сайту – будь-який відвідувач сайту.

Загальні положення

Оператор ставить своїм найважливішим завданням і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини, а також діючого законодавства в сфері обробки персональних даних.

Дана політика щодо обробки персональних даних застосовується до всієї інформації, яку оператор може отримати про користувачів сайту.

З точки зору GDPR, вжито усіх організаційних і технічних заходів для забезпечення захисту персональних даних користувача сайту від несанкціонованого доступу, їх зміни, розкриття або знищення.

Обробка та зберігання персональних даних

Оператор, що обробляє персональні дані користувача, є водночас:

а) процесором, що зберігає дані, отримані від користувачів сайту;

б) контролером, що визначає мету і засоби обробки даних;

Як контролер, оператор збирає персональні дані користувачів для цілей маркетингу, а саме відправки інформаційних листів тощо.

Персональні дані зберігаються у базах даних сайту в електронній формі. Місцезнаходження баз даних визначається місцезнаходженням сайту, а в окремих випадках – місцезнаходженням постачальників послуг, що забезпечують роботу сайту. Користувач має право знати місцезнаходження своїх персональних даних, переданих під час користування сайтом.

Строк зберігання даних – протягом усього часу користування сайтом.

Перелік особистої інформації

Особисті дані користувача передаються сайту, коли користувач залишає такі дані за допомогою будь-якого з доступних засобів на сайті (форми зв’язку на сайті, зв’язку через електронну пошту, соціальні мережі чи телефон).

У перелічених вище випадках, в залежності від ситуації, користувач може передати оператору свої прізвище, ім’я та по-батькові, логін (чи інший онлайн-ідентифікатор), контактні дані (номер телефону тощо) або іншу персональну інформацію на свій розсуд (повідомлення користувача).

Крім того, під час використання сайту, користувач може передавати IP-адреси, часові пояси, мови, дані пристрою та інші дані, передбачені у роботі Google Analytics та інших сервісів Google. Детальніше – у Політиці конфіденційності Google  за посиланням https://www.google.com/intl/uk/policies/privacy/archive/20171002/ .

Використання файлів Cookie

На сайті використовуються файли Cookie для відстеження відвідуваних сторінок Сайту і поведінки користувачів.

Файли Сookie – це невеликі файли, які сайт або постачальник послуг для сайту переносить на пристрій користувача через браузер (якщо це дозволено), що дає змогу сайту або системам постачальника послуг розпізнавати користувача, отримувати і зберігати його дані.

Сайт використовує файли Сookie для розуміння і збереження уподобань користувача для майбутніх відвідувань. Дані про відвідування сайту та взаємодії з ним використовуються для того, щоб у майбутньому забезпечити кращий досвід роботи із сайтом і покращити обслуговування користувачів.

Доступ сторонніх осіб до персональних даних та захист даних

Оператор не продає, не обмінює, не здає в оренду та не поширює особисту інформацію користувачів сайту без їхньої згоди.

Дані, отримані від користувачів на сайті, шифруються та передаються з використанням технології SSL.

Щоб управляти сайтом — наприклад, вести розсилки, здійснювати і приймати телефонні дзвінки, проводити статистичні дослідження — оператором можуть використовуватись сторонні постачальники послуг, У таких випадках особиста інформація користувача може бути надана іншим особам, але лише у рамках, необхідних для їхньої роботи з сайтом та лише на термін такої роботи.

Контроль персональних даних

Використовуючи сайт, користувач дає згоду на обробку своїх персональних даних у відповідності з цією Політикою конфіденційності.

Користувач має право контролювати процес збору, зберігання й обробки своїх персональних даних. Для цього користувач може у будь-який час видалити або змінити свої дані.

Персональні дані будуть видалені або змінені з будь-яких баз даних, що використовуються для роботи сайту, відразу після отримання та обробки повідомлення з відповідною вимогою від користувача.

Повідомлення може бути відправлене за допомогою будь-якого з доступних засобів контакту (форми на сайті, електронної пошти, телефону тощо).

Права власників персональних даних

Відповідно до GDPR, користувач має наступні права щодо своїх персональних даних:

– право доступу до даних;

– право на виправлення неточних або неповних даних;

– право на усунення даних, які були незаконно оброблені;

– право на обмеження обробки даних;

– право заперечувати проти обробки даних;

– право знати усі особисті дані, які ви надали;

– право на видалення даних.

Якщо обробка персональних даних відбувається без згоди користувача, він (вона) може у будь-який час повідомити про це оператора за допомогою будь-якого способу контакту на сайті (форма зв’язку, телефон тощо).

Зміни в Політиці конфіденційності

Оператор залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності у будь-який час. У цьому випадку на головній сторінці сайту буде опублікована нова редакція Політики конфіденційності.

Користувачам рекомендується регулярно відвідувати сайт, щоб бути в курсі політики по збору, зберіганню й обробці персональних даних. Відвідуючи сайт, користувач погоджується прийняти на себе відповідальність за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності сайту.

Заключні положення

Якщо на момент опублікування цієї Політики конфіденційності користувач вже використовував Сайт раніше, але після ознайомлення з Політикою конфіденційності не повідомив оператору про свою незгоду з нею чи про її невідповідність вимогам GDPR, чи про небажання надання сайту своїх персональних даних, вважається, що він (вона) прийняли умови цієї  Політики конфіденційності та надали свою згоду на збір, зберігання й обробку своїх персональних даних, переданих сайту раніше.

Якщо оператору стане відомо про несанкціонований доступ до персональних даних користувача зі сторони будь-яких третіх осіб, він (вона) зобов’язані негайно повідомити про це користувача.

Питання, які не врегульовані цією Політикою конфіденційності, регулюються згідно із GDPR та Законом України «Про захист персональних даних».